O nas

Sem Ines Širec, rojena 16.10.1986 v Mariboru. Po končani srednji šoli, sem šolanje nadaljevala na Fakulteti za turistične študije UP Turistica v Portorožu ter nato delala 10 let na različnih področjih v turizmu. Kasneje sem se odločila še za študij kozmetike, kjer sem se navdušila nad masažami in kasneje opravila tudi tečaj za klasično masažo. Svoje znanje sem želela nadgraditi in tako sem opravila še tečaj za ročno limfno drenažo, športno masažo, stol masažo, kitajsko terapijo Tuina, refleksoterapijo, anticelulitno masažo, Bownovo terapijo, IASTM terapijo, terapijo s kineziološkimi trakovi ter terapijo z ventuzami. Svoje znanje vedno znova nadgrajujem z raznimi seminarji in s študijem Manualne terapije na Akademiji za manualno terapijo v Ljubljani.

Svoje prve izkušnje sem začela pridobivati leta 2015 na grškem otoku Chios kot maserka v hotelu Sea View&Spa Resort ter kasneje v Rimskih termah. Od januarja 2017 do junija 2018 sem opravljala delo terapevtke v Šmarjeških toplicah na oddelku za rehabilitacijo in v Vitarium Spa&Clinique centru, kjer sem zraven različnih vrst masaž, opravljala tudi ročno limfno drenažo.

Kot zunanja izvajalka sem sodelovala med letoma 2018 in 2022 s termami Portorož in termami Krka Strunjan. Od leta 2022 pa sodelujem s termami Tauern Spa Kaprun v Avstriji.

Od junija 2018 sem svojo ponudbo razširila na različne lokacije: Koper, Sežana, Izola in Fiesa (slednji lokaciji delujeta med poletno sezono).

Z letom 2023 se je odprla nova lokacija v Dornberku (Vipavska dolina).

Vizija podjetja je blažiti psiho-fizične težave ljudi.

Moje prednosti so: individualni pristop, predanost, profesionalnost, znanje in izkušnje.